Tankestrek(k): Personvern

Fra Tankestrek(k)
Hopp til: navigasjon, søk

Webanalyse og informasjonskapsler (Cookies)

På Tankestrek(k)s nettsider tankestrekk.no logger vi informasjon om alle besøkende ved hjelp av Google Analytics. Informasjonen som logges er ikke knyttet opp mot den besøkende og kan på ingen måte spores tilbake til noen enkeltperson. Data blir logget i den hensikt i å optimalisere nettstedet for å øke brukervennligheten for våre besøkende.

Som de fleste andre nettsider, benytter vi en metode der informasjonen lagres i en informasjonskapsel på din PC. De fleste nettlesere er stilt inn til å godta informasjonskapsler fra nettsteder. Du kan slette lagrede informasjonskapsler ved å følge instruksjonene for sletting i din nettleser. Informasjon om dette finnes i hjelpefunksjonen i nettleseren din. Vær oppmerksom på at å begrense tilgangen til informasjonskapsler kan påvirke funksjonaliteten på nettstedet vårt.

Hvis du ikke ønsker at Tankestrek(k) skal samle inn anonyme data fra deg, så kan du melde deg av denne innsamlingen på Google Analytics eller ved å endre sikkerhetsinnstillingene på din datamaskin. Du kan lese mer om hvordan Google samler inn og beskytter data her.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om forespørsler om innsyn, retting og sletting, og avviksmeldinger skal rettes til post(at)tankestrekk(dot)no.

Endringer i personvernerklæringen

Tankestrek(k) forbeholder seg retten til å endre eller oppdatere Personvernerklæringen. Alle endringer er gjeldene fra de legges ut, og vil omfatte informasjon samlet inn fra den datoen så vel som eksisterende informasjon oppbevart av Tankestrek(k). Du kan finne ut når disse retningslinjene sist ble revidert ved å se “Sist oppdatert” nederst på denne siden.

Sist oppdatert 31.03.2020